1. Afstanden fra Midtjylland til Hamborg svarer til at køre til København og du sparer broafgiften.

2. Rejser fra Tyskland er generelt billige, hvilket ikke kun skyldes den lave moms men også i høj grad en større konkurrence i Tyskland. Flyselskaberne servicerer oftest med mad mm. og ser du på flypriser og afgangstider så flyver du billigt i dag tiden fra Hamborg dvs. du slipper for at rejse om natten mm.

3. Du kan handle tøj mm. i Hamborg til billige priser og evt. få lavet din bil hos en autoriseret bilforhandler

4. Lufthavnen ligger før Hamborg, så bytrafikken undgår du.  

 

Spanien Kultur, kongehus og fodbold i Madrid, det eventyrlige Gibraltar med Afrika som nabo,
madmekka i Barcelona, sommerhus i Malaga og party og glade dage på Ibiza. Jeg glemte vist sol, strand og familieferie på Mallorca. Spanien, ….. det solrige land !.

TyrkietEventyrets land som ved Bospurus forbinder kulturen i Europa med Asiens. Istanbuls historiske bydele og moderne shopping mekkas, små romantiske strande med masser af sol, sportsferie med golf, gamle landsbyer, restauranter der forener mellemøstens kogekunst med det europæiske køkken i en fantastisk gourmet middag og ikke at glemme det fortsat lave prisniveau……

USA Shopping og sky lines i New York, bryllup og spil i Las Vegas, stå på ski i Rocky Mountains, vandre i Yellowstone national park, Mardi Gras i New Orleans og slut med solbadning i Florida. USA har alt… og meget mere!

Canada Store naturoplevelser, ren luft, klart vand og alt dette på en campingtur gennem de canadiske Rocky Mountains, på fisketur i verdens mest anerkendte laksefarvand. Shopping, ishockey og sport i Montreal eller Vancouver. Canada, urørt vild natur til en rimelig pris…

Biluthyrning

 

Editorial | Privacy Policy | Contact Us | ©2005-2010 flyfromhamburg.com