Kørselsvejledning

 

Bil:

Afrejse fra Jylland/Fyn: Kør af motorvej E45 til den dansk-tyske grænse. Følg herefter motorvejen E45, der skifter navn til A7, mod Hamborg. Kør af motorvejen ved afkørsel 23 (Schnelsen Nord) og følg skiltningen til lufthavnen (Hamburg Airport).

Fra Sjælland kan man rejse over Rødby-Puttgarden (færgebillet bookes på www.scandlines.dk og koster ca. 400 kr, one way). Herefter ad motorvejen til Hamborg (A7). Kør af motorvejen ved afkørsel 23 (Schnelsen Nord) og følg skiltningen til lufthavnen (Hamburg Airport).

For en hurtig og effektiv afvikling af trafikken omkring lufthavnen i Hamborg har man forskellige skiltninger der digitalt viser hvor mange ledige parkeringer der er i de enkelte parkeringshuse. Parkering P8 og P9 er Holiday parkering dvs. til rejsende der er bortrejst i en uge eller mere. Sammenlagt er der 10.000 parkeringspladser. Fra parkeringspladserne kører der gratis ”shuttle” busser hvert 10 minut til alle terminaler. Pris for parkering af bil/uge er ca. 40-60 Euro (1 Euro=7.50 kr.), afhængig af hvilken parkering man benytter og om man har et rabatkort. Sidstnævnte fås ved køb af en rejse fra Hamborg.
Information omkring parkering mm. kan indhentes på tlf: +49 (40) 50 75 33 03.
En tegning af parkeringspladser/huse mm. ved lufthavnen findes på www.ham.airport.de (english)

Tog:

Rejs til Hamborg Hovedbanegård. Billetten kan med økonomisk fordel bestilles hos den tyske jernbane, www.bahn.de eller . En togrejse bestilt hos den tyske jernbane med afrejse fra Hamborg til Vejle, one way, koster 54 Euro (1 Euro=7,50 kr.).

Fra Hamborg Hovedbanegård tager man bussen til lufthavnen. Bussen er handicapvenlig og med god plads til barnevogne og kufferter. Bussen hedder Airport Express (Jasper) og der forefindes tydelig skiltning på banegården. Tidsplan mm. forfindes på www.jasper.de. Prisen for en returbillet er 7 Euro (1 Euro=7,50 kr.)

Ønsker du at rejse med taxa fra hovedbanegården til lufthavnen i Hamborg, så koster det ca. 25 Euro.

Bus:

Hos f.eks. Eurolines Danmark på www.eurolines.dk sælges rejser til Hamborg for 320 kr (one way). Man står af på Hamborg Hovedbanegård. Fra Hamborg Hovedbanegård tager man bussen til lufthavnen. Bussen er handicapvenlig og stor med god plads til barnevogne og kufferter. Bussen hedder Airport Express (Jasper) og der forefindes tydelig skiltning på banegården. Tidsplan mm forfindes på Bussen hedder Airport Express (Jasper) og der forefindes tydelig skiltning på banegården. Tidsplan mm forfindes på www.jasper.de. Prisen for en returbillet er 7 Euro (1 Euro=7,50 kr.)

Ønsker du at rejse med taxa fra hovedbanegården til lufthavnen i Hamborg, så koster det ca. 25 Euro.

Fly:

Man kan flyve til Hamborg med SAS. Se priser og afgange på www..scandinavian.net

Mere information:

Yderligere information omkring rejse til lufthavnen kan fås på www.ham.airport.de (english)

Biluthyrning

 

 

 

Editorial | Privacy Policy | Contact Us | ©2005-2010 flyfromhamburg.com